Ο νεοσυσταθείς Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας

Ο νεοσυσταθείς Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας
Ημερομηνία δημοσίευσης 27.02.2018

  Συνήλθε σε συνεδρίαση το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της πρώτης Γενικής Συνέλευσης της 21.12.2017, και αφού ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το Καταστατικό του Συνδέσμου διαδικασία, συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος: Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Νεστοράκης
Αντιπρόεδρος: Πρωτοπρεσβύτερος Σάββας Λιναρδάκης 
Γεν. Γραμματέας: Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Ρελάκης
Ταμίας: Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Φραγκίδης 
Μέλη:      Ιερεύς Στυλιανός Γωνιωτάκης
Ιερεύς Ελευθέριος Δαργάκης
Ιερεύς Εμμανουήλ Φρυσαλάκης
  Εκτός από το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, εξελέγησαν τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή και αντιπρόσωπος του νεοσυνταθέντος Συνδέσμου στην Ένωση Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης  (Ε.Σ.Κ.Ε.Κ.) ο Οικονόμος Κωνσταντίνος Κεντριστάκης. 
  Ο Σύνδεσμος Εφημερίων της Ιεράς Μητροπόλεως συστάθηκε δια του καταχωρηθέντος στο Πρωτοδικείο Λασιθίου Καταστατικoύ (Αριθ. Καταχ. 1030/19.12.2017), κατόπιν παροτρύνσεως και ευλογίας του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, καθώς αντίστοιχοι Σύνδεσμοι υφίστανται από ετών στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και σε όλες τις άλλες Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας Κρήτης.
  Στη σημερινή συνεδρία της 27ης Φεβρουαρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας και κατανόησης, παρέστη και ο Πρόεδρος της Ενώσεως Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης Αιδεσιμολ. πρωτ. Ζαχαρίας Αδαμάκης, συνοδευόμενος από τον επίτιμο Πρόεδρο της Ενώσεως Αιδεσιμολ. Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικόλαο Κοκολάκη και άλλους Ιερείς Μέλη αντιπροσώπους των Ιερατικών Συνδέσμων στην Ένωση, οι οποίοι χαιρέτησαν τις εργασίες της συνεδρίας.