Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος στο Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο για την υγεία

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος στο Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο για την υγεία
Ημερομηνία δημοσίευσης 29.03.2024

Με την παρουσία των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Πέτρας και Χερρονήνου κ. Γερασίμου και Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024 στο Σελινάρι, πλησίον της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου, το Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο για την υγεία. 

Οι ομιλητές, αλλά και τα ψηφίσματα που απέστειλαν τοπικοί φορείς και σύλλογοι, διατράνωσαν την ισχυρή βούληση αλλά και την ενότητα της κοινωνίας του Λασιθίου για την υπεράσπιση του αγαθού της δημόσιας υγείας και της βιωσιμότητας και πλήρους στελέχωσης των Νοσοκομείων Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας, Σητείας και Νεάπολης.

Στη συγκέντρωση, που διοργάνωσαν οι Επιτροπές Αγώνα των πόλεων του Νομού Λασιθίου, συμμετείχαν η Βουλευτής Λασιθίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι Δήμαρχοι του Νομού, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σχολείων, πολιτικών κομμάτων, σωματείων και πολυάριθμοι πολίτες, οι οποίοι απέκλεισαν για τρεις και πλέον ώρες τον βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης προς και από το Ηράκλειο.