Κοπής της Βασιλόπιτας στην Ομάδα Παραγωγών Ιεράπετρας «Κρητικό Περβόλι»

Κοπής της Βασιλόπιτας στην Ομάδα Παραγωγών Ιεράπετρας «Κρητικό Περβόλι»
Ημερομηνία δημοσίευσης 03.03.2024

Tο βράδυ της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου 2024 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα της Ομάδας Παραγωγών πρώιμων κηπευτικών «Κρητικό Περβόλι», στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τυποποίησης και συσκευασίας στο Κεντρί Ιεράπετρας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Αντιδήμαρχο Ιεράπετρας κ. Νεκτάριο Παπαδάκη για την πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλα τα Μέλη και τους εργαζομένους καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, δύναμη, αγάπη, ομόνοια και πρόοδο, ώστε στους δύσκολους καιρούς μας τα ονομαστά κηπευτικά της Ιεράπετρας να συνεχίζουν να κατακτούν ανταγωνιστικά την εγχώρια και τις αγορές του εξωτερικού.

Ο κ. Παπαδάκης ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Κύριλλο για την παρουσία του και ευχήθηκε σε όλους, ιδιαιτέρως στα Μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Αστροπεκάκη και Μαζαράκη, χρόνια πολλά, υγεία, συνεργατικότητα και αγάπη για να μπορέσει η Ομάδα Παραγωγών να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Επίσης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Αντιδημάρχους για την παρουσία τους.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο περιστοίχισαν ο Αιδεσ. πρωτ. Σάββας Λιναρδάκης, Αρχιερατικός Επίτροπος και Εφημέριος Ενορίας Παναγίας Ελεούσας, ο Αιδεσιμ. Πρωτ. Γεώργιος Κανάρης, Εφημέριος Ενορίας Κεντρίου, και ο Διάκονος Θεμιστοκλής Μπεϊνάς. 

Παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Τζουμάκας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Νικόλαος Τζώρτζης, κ. Γεώργιος Γιακουμάκης και κ. Φωτεινή Περακάκη, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Αθλητισμού και Διοικητικής Βοήθειας κ. Μαρίνα Αχλάτη κ.α., πολλά Μέλη και εργαζόμενοι. Ακολούθησε πλούσιο δείπνο.