Η κοπή της Bασιλόπιτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας

Η κοπή της Bασιλόπιτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας
Ημερομηνία δημοσίευσης 22.01.2023

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ανταποκρινόμενος σε ευγενή πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας, μετέβη σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης και ευλόγησε την Βασιλόπιτα. 

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχήθηκε στον Πρόεδρο του Συλλόγου ιατρό κ. Σπύρο Τσιφετάκη, στα Μέλη του Δ.Σ. και σε όλους τους παρόντες που προσήλθαν, ο νέος χρόνος στον οποίο ήδη εισήλθαμε να είναι ευλογημένος από τον Κύριο Ιησού Χριστό, και να φέρει σε όλους τους ανθρώπους υγεία, δημιουργικότητα και ειρήνη, για να χαιρόμαστε το μεγάλο δώρο του Θεού σε όλους μας, τη ζωή.  

Επίσης, ο Σεβ. συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου και τα Μέλη του Δ.Σ. για τις δημιουργικές δράσεις που αναλαμβάνουν καθόλη τη διάρκεια του έτους, που σκοπό έχουν να διασφαλίσουν και να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της πόλης κάθε ηλικίας, με τη διοργάνωση και την υποστήριξη αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και προτρέποντας και παρακινώντας όλον τόν κόσμο για ήπιο τρέξιμο, γρήγορο βάδισμα και περπάτημα, για την διασφάλιση της υγείας και της ποιότητας ζωής. 

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης χαιρέτισε την εκδήλωση, και, εκτός από τις ευχές του για καλή χρονιά και χρόνια πολλά, σημείωσε ότι ο Δήμος υπήρξε εξαρχής συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο του Συλλόγου και θα συνεχίσει το ίδιο και κατά το νέος έτος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσιφετάκης ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Κύριλλο, τον Δήμαρχο κ. Καλαντζάκη, τους παρόντες Αντιδημάρχους και τους εκπροσώπους των Φορέων και Συλλόγων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αλλά και για τη συνεργασία, και έκανε ένα σύντομο απολογισμό με τις πλούσιες δράσεις του Συλλόγου, παρουσιάζοντας διαφάνειες και στιγμιότυπα από τις μέχρι τώρα πλούσιες δραστηριότητες του Συλλόγου.

Το Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Νίκος Τζωρτζάκης παρουσίασε ένα  video με τον προγραμματισμένο αγώνα Coast to Coast Race για τον Μάρτιο του 2023 στην Ιεράπετρα και ζήτησε την αρωγή και συμπαράσταση όλων των Φορέων του τόπου για την επιτυχή διοργάνωσή του.

Στην τελετή έλαβαν μέρος ο Εφημέριος Ενορίας Ελεούσας και Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. Σάββας Λιναρδάκης, ο Εφημέριος Ενορίας του Ιερού Μητροπολιτικού ναού Αγίου Γεωργίου πρωτ. Αθανάσιος Ταρλαντέζος και ο Διάκονος Θεμιστοκλής Μπεϊνάς. Παρέστησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιεράπετρας κ. κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, Κωνσταντίνος Αστροπεκάκης και Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, φίλοι και μέλη του Συλλόγου και πολύς κόσμος. Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα.