Επίσκεψη του απερχόμενου Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο

Επίσκεψη του απερχόμενου Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο
Ημερομηνία δημοσίευσης 27.12.2023

Επίσκεψη του απερχόμενου Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και των συνεργατών του δέχθηκε την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023, o Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ιεράπετρας αντάλλαξε ευχές για χρόνια πολλά και καλό νέο έτος με τον Σεβασμιώτατο κ. Κύριλλο, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά για την αγαστή συνεργασία που είχαν επ᾿ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας στον Δήμο Ιεράπετρας. 

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος με τη σειρά του εξέφρασε ευχαριστίες και ευχές προς τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Καλαντζάκη και τους συνεργάτες του, για την γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν Τοπική Εκκλησία και Δήμος Ιεράπετρας, και διαβεβαίωσε ότι η συναντίληψη και η συνέργεια αυτή θα συνεχιστεί και με τη νέα Δημοτική Αρχή για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Ιεράπετρας.

Τον κ. Καλαντζάκη συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης, κ. Γεώργιος Ασπραδάκης, κ. Κων/νος Αστροπεκάκης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤ.Α.» κ. Μαρία Σακκαδάκη-Μπαχλιτζανάκη και ο συντονιστής του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Δημήτριος Μιχελάρος.