Τρόφιμα για απόρους παρέδωσαν οι αστυνομικοί της Ιεράπετρας στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.

Τρόφιμα για απόρους παρέδωσαν οι αστυνομικοί της Ιεράπετρας στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.
Ημερομηνία δημοσίευσης 23.12.2020

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας επισκέφτηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο και του παρέδωσαν συσκευασμένα τρόφιμα καθώς και είδη ρουχισμού, που οι αστυνομικοί της περιοχής συγκέντρωσαν εθελοντικά, προκειμένου να διανεμηθεί από την τοπική Εκκλησία σε ενδεείς συνανθρώπους μας και άπορες οικογένειες, ενόψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων και των υπόλοιπων εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου. 

Ειδικότερα τα είδη τροφίμων και τα ρούχα που συγκέντρωσαν το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ιεράπετρας παρέδωσαν στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο ο νέος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας Υπαστυνόμος Α΄ κ. Νικόλαος Παντής και η Ανθυπαστυνόμος κ. Μαρία Τσιντικίδη, Υποδιευθύντρια του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος, αφού συνεχάρη τον κ. Παντή και του ευχήθηκε ευδόκιμη υπηρεσία στα νέα του υψηλά καθήκοντα, ευχαρίστησε στο πρόσωπό του εγκάρδια όλους τους Αστυνομικούς του Τμήματος και εξήρε την ευγενή αυτή πρωτοβουλία, η οποία φανερώνει την ανθρωπιά, την κοινωνική ευαισθησία και την πραγματική αλληλεγγύη τους για τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο, ιδιαίτερα κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, με αφορμή τον εορτασμό της Γεννήσεως του Θεανθρώπου.