Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ιεράπετρας.
Ημερομηνία δημοσίευσης 12.01.2020

Το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από Εφημερίους της πόλεως Ιεράπετρας ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ιεράπετρας σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλεως. 

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχαρίστησε την Πρόεδρο κ. Θεοδώρα Κουρίνου και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του παλαιότερου Συλλόγου της Ιεράπετρας για την ευγενική πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένο από τον Φιλάνθρωπο Κύριο το νέο έτος 2020. Επίσης, υπογράμμισε και εξήρε τη συμβολή του Συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια στη συμπαράσταση των εμπερίστατων οικογενειών, των φοιτητών και σπουδαστών και τόνισε ότι όλοι μας μιμούμενοι το παράδειγμα του Κυρίου μας έχομε χρέος να στηρίζουμε τον δραστήριο αυτό Σύλλογο με έργα αγάπης, φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Πρόεδρος κ. Κουρίνου, η οποία έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου του Συλλόγου και ευχαρίστησε όλες τις κυρίες-Μέλη του Συλλόγου για τη συμπαράσταση και συνδρομή τους. 

Παρέστησαν πολλά Μέλη και φίλοι του Συλλόγου, μεταξύ των οποίων και η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ Ιεράπετρας κ. Ελένη Βλάσση.