Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Παγκρητίου Συλλόγου Οχημάτων Εποχής στη Σητεία.

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Παγκρητίου Συλλόγου  Οχημάτων Εποχής στη Σητεία.
Ημερομηνία δημοσίευσης 02.02.2020

Το μεσημέρι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020, σε κεντρικό Εστιατόριο της Σητείας ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Παγκρητίου Συλλόγου Οχημάτων Εποχής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Τζιρή και τα Μέλη του δραστήριου Συλλόγου για την πρόσκληση αλλά και για την επιλογή τους να κόψουν την Βασιλόπιτά τους στην όμορφη Σητεία, και ευχήθηκε εγκάρδια σε όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους χρόνια πολλά και ευλογημένο από τον Θεό το νέο έτος 2020, με τις πρεσβείες του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτου των οδηγών. Τους συνεχάρη που επιδεικνύουν ζήλο και αγάπη στο παλαιό όχημα και τους προέτρεψε να συνεχίσουν για πολλά χρόνια με τον ίδιο ενθουσιασμό να διατηρούν και να συντηρούν παλαιά οχήματα και μοτοσυκλέτες, γιατί αυτό είναι κομμάτι του πολιτισμού μας.

Ο Πρόεδρος κ. Τζιρής ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Κύριλλο για την παρουσία του και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα. Παρέστησαν ο Δήμαρχος Σητείας και εκ των Ιδρυτικών Μελών του Συλλόγου κ. Γεώργιος Ζερβάκης, και πολλά Μέλη του Συλλόγου με τις οικογένειές τους από όλο το Λασίθι.