Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Αναπτύξεως Αγίου Ιωάννου στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας.

Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Αναπτύξεως Αγίου Ιωάννου στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας.
Ημερομηνία δημοσίευσης 01.01.2020

Λίγο πριν το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς του 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από τους Αιδεσ/τους Εφημερίους Πρωτ. Ιωάννη Βουγιουκλή και π. Μιχαήλ Βουγιουκλή, ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Συλλόγου Αναπτύξεως Αγίου Ιωάννου, στην έδρα του συλλόγου στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε στον Πρόεδρο κ. Νικ. Αθάνατο, στα μέλη του Συλλόγου Αναπτύξεως Αγίου Ιωάννου και σε όλους τους Αϊγιαννιώτες και τους κατοίκους της περιοχής, το νέο έτος 2020 να είναι καρποφόρο και ευλογημένο από το Θεό, γεμάτο υγεία, αγάπη, πίστη, ελπίδα, ειρήνη και ομόνοια, δημιουργικότητα και ελπίδα για όλους. Στη συνέχεια χαιρετισμό και θερμές ευχές για την καινούργια χρονιά απηύθυνε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης.

Στην κοπή της Βασιλόπιτας παρέστησαν, εκτός απο τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκη, ο Αντιδήμαρχος κ. Εμμ. Βρυγιωνάκης, η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, η Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη και άλλα μέλη της Δημοτικής Αρχής, ο Πρόεδρος κ. Εμμ. Κυδωνάκης και τα Μέλη της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννου, οι εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων, και πολλοί κάτοικοι του Κουτσουναρίου και των Φέρμων.