Η κοπή της Βασιλόπιτας του Τ.Ο.Ε.Β. Παχειάς Άμμου-Καββουσίου.

Η κοπή της Βασιλόπιτας του Τ.Ο.Ε.Β. Παχειάς Άμμου-Καββουσίου.
Ημερομηνία δημοσίευσης 06.01.2020

To βράδυ της ημέρας των Θεοφανείων, 6 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του ΤΟΕΒ Παχειάς Άμμου-Καββουσίου στο Πολιτιστικό Κέντρο (παλαιό Τελωνείο) της Παχειάς Άμμου.

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ κ. Γέωργιο Ρελάκη για την πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους ευλογημένη χρονιά από τον Κύριο. Επίσης, τόνισε την αξία της διαχείρισης του νερού, του πολύτιμου αυτού αγαθού, σε καιρούς δύσκολους για την περιοχή μας, αλλά και της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος ως δώρο του Θεού στον άνθρωπο.

Στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας παρέστησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ο οποίος χαιρέτισε και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, οι Αντιδήμαρχοι κ. Πέτρος Μαστοράκης και κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Ιεράπετρας κ. Αντώνης Πετράς και Αργύρης Πανταζής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γεώργιος Ραπάνης, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Αιμοδοτών κ. Μιχάλης Μαντζαράκης και Πολιτιστικού κ. Γιάννης Ρεμεδιάκης, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κ. Φωετεινή Ραπάνη, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των λοιπών φορέων και συλλόγων του χωριού και πολλοί Παχειαμμιώτες.