Εκδήλωση της χορωδίας Ιεροψαλτών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης & Σητείας: «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ»

Εκδήλωση της χορωδίας Ιεροψαλτών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης & Σητείας: «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ»
Ημερομηνία δημοσίευσης 22.04.2024

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΤΕΙΑΣ 


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
«ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ»
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ &  ΣΗΤΕΙΑΣ

 

Εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδος και της εορτής του αγίου Πάσχα, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 8:00΄ μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα». Η Χορωδία των Ιεροψαλτών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης» θα αποδώσει επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους, υπό τη διεύθυνση του Διευθυντή της Σχολής και Πρωτοψάλτη του ναού κ. Ιωάννη Αρώνη.

Τους ύμνους θα προλογίσει και θα αναλύσει ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. Αθανάσιος Ταρλαντέζος, Εφημέριος και προϊστέμενος του Ι. Μ. Ναού Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας.

Προσκαλούνται όλοι να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση, η οποία θα μας εισάγει στα υπερφυή γεγονότα που διαδραματίσθηκαν κατά την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και θα μας μυσταγωγήσει στα Σεπτά Πάθη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ