Περίληψη Επαναληπτικής Διακήρυξης Διαγωνισμού για την εκμίσθωση ακινήτου στης Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Αικατερίνης Σητείας.

Περίληψη Επαναληπτικής Διακήρυξης Διαγωνισμού για την εκμίσθωση ακινήτου στης Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Αικατερίνης Σητείας.
Ημερομηνία δημοσίευσης 31.01.2020

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΦΑΝΕΡΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» ΣΗΤΕΙΑΣ 

 

Η Ενορία του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Αικατερίνης πόλεως Σητείας προκηρύσσει φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση ενός οικοπέδου εμβαδού 13.298,23 τ.μ. μετά των συστατικών παραρτημάτων του, προσαυξημάτων κτισμάτων και εγκαταστάσεών του εν γένει, κείμενο στη θέση «Άγιος Ιωάννης» της κτηματικής περιφέρειας της Τοπικής Κοινότητας Σητείας του Δήμου Σητείας και επί της επαρχιακής οδού Σητείας - Ιεράπετρας. 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, από 11:00΄ π.μ. έως 12:00 μεσημ. στο Γραφείο της Ενορίας. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για τέσσερα (4) χρόνια, με έναρξη από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μίσθωσης και με δικαίωμα ανανεώσεως για μια επιπλέον τετραετία. Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μηνιαίο μίσθωμα) ορίζεται το ποσό των διακοσίων Ευρώ (200,00€) μηνιαίως. Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής αναγράφονται στην υπ’ αριθ. πρωτ. 29/30-1-2020 αναλυτική προκήρυξη της Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Αικατερίνης πόλεως Σητείας, η οποία έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Ενορίας και στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας www.imis.gr

 

ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ Ι.Κ. ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΛΗΨΗ