Περίληψη διακήρυξης φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση αγροτικού ακινήτου της ενορίας Αγίας Τριάδος Κάτω Χωριού Ιεράπετρας.

Περίληψη διακήρυξης φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση αγροτικού ακινήτου της ενορίας Αγίας Τριάδος Κάτω Χωριού Ιεράπετρας.
Ημερομηνία δημοσίευσης 06.12.2021

Η Ενορία Αγίας Τριάδος Κάτω Χωριού Ιεράπετρας προκηρύσσει φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση ενός αγροτικού ακινήτου, κατάλληλου να χρησιμοποιηθεί για την καλλιέργεια κηπευτικών ή ως θερμοκήπιο, που βρίσκεται στη θέση «Μπαγορδάνου ή Καντόγλου» κτηματικής περιφέρειας της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Χωριού Ιεράπετρας, επιφάνειας εννέα (9) στρεμμάτων.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, από 11:00΄ π.μ. έως 12:00΄ μεσ. στα γραφεία της Ενορίας. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για τέσσερα (4) χρόνια και με δικαίωμα ανανεώσεως για μια επιπλέον τριετία. Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο ετήσιο μίσθωμα) ορίζεται το ποσό των έξι χιλιάδων δέκα ευρώ (6.010,00 €) ετησίως. Ο ενδιαφερόμενος να λάβει μέρος στη δημοπρασία θα πρέπει να έλθει σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της υφιστάμενης εντός του αγροτικού ακινήτου θερμοκηπιακής εγκατάστασης κ. Αντώνιο Πλεξουσάκη και να προσκομίσει κατά την ημέρα της δημοπρασίας έγγραφη συμφωνία μεταξύ τους, από την οποία να προκύπτει η μίσθωση ή η πώληση στον ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει της θερμοκηπιακής εγκατάστασης, και να καταθέσει ως εγγύηση συμμετοχής χρηματικό ποσό χιλίων πενήντα Ευρώ (δύο μηνιαία μισθώματα).

Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής αναγράφονται στην υπ’ αριθ. πρωτ. 84/29-11-2021 αναλυτική προκήρυξη της Ενορίας Αγίας Τριάδος Κάτω Χωριού Ιεράπετρας, η οποία έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Ενορίας και στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας www.imis.gr. 


ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

 
 

ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΛΗΨΗ