Η υποψήφια Βουλευτής Λασιθίου κ. Κατερίνα  Σπυριδάκη στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο

Η υποψήφια Βουλευτής Λασιθίου κ. Κατερίνα  Σπυριδάκη στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο
Ημερομηνία δημοσίευσης 11.05.2023

Η υποψήφια Βουλευτής Λασιθίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Κατερίνα Νικ.  Σπυριδάκη επισκέφθηκε την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του, για τη συμμετοχή της στις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. 

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος και η κ. Σπυριδάκη συζήτησαν επίκαιρα θέματα εκκλησιαστικού, κοινωνικού, πολιτιστικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος, όπως είναι ζητήματα που άπτονται του θρησκευτικού τουρισμού και της περαιτέρω ανάδειξης των εκκλησιαστικών μνημείων, της μεγάλης παράδοσης και του πολυσήμαντου πολιτιστικού αποθέματος, καθώς και η αναπτυξιακή προοπτική του τόπου.

Η νέα πολιτευτής αναφέρθηκε στα προβλήματα τοπικού ενδιαφέροντος και στην υστέρηση στον τομέα των υποδομών που παρουσιάζει ο Νομός Λασιθίου, όπως αυτή τα κατέγραψε από κοντά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας  προεκλογικής περιόδου.

Ο Σεβασμιώτατος εξήρε τη συμμετοχή της νέας γενιάς στα κοινά και ευχήθηκε εγκάρδια στην κ. Σπυριδάκη καλή δύναμη στον αγώνα της για τις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές.