Ο Σεβ. κ. Κύριλλος τέλεσε τον Αγιασμό για τη θεμελίωση του νέου Δημαρχείου Σητείας.

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος τέλεσε τον Αγιασμό για τη θεμελίωση του νέου Δημαρχείου Σητείας.
Ημερομηνία δημοσίευσης 04.01.2022

Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε τον Αγιασμό για την θεμελίωση του νέου Δημαρχείου Σητείας.

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος συνεχάρη τον Δήμαρχο Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη για την θεμελίωση του μεγαλόπνοου αυτού έργου και ευχήθηκε με τη βοήθεια του Θεού να αχθεί σε πέρας μέσα στους προβλεπόμενους χρόνους, ώστε να αποτελέσει ένα πραγματικό κόσμημα για την πόλη της Σητείας και όλους τους Δημότες.

Παρόντες στο σημαντικό αυτό γεγονός για τη Σητεία ήταν πέραν του Δημάρχου Σητείας κ. Γιώργου Ζερβάκη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκου Μεραμβελιωτάκη, και των αντιδημάρχων κ.κ. Γιώργου Αιλαμάκη, Νίκου Μακρυνάκη, Ελένης Πλατανάκη και Γιάννη Παπαδάκη, ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανώλης Θραψανιώτης, ο  Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Γουλιδάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Γιώργος Τσιφετάκης και κ. Γιάννης Ανδρουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σητείας κ. Μανώλης Μακρονικολάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Σταύρος Συλλιγαρδάκης, ο πρώην δήμαρχος Σητείας και δημοτικός σύμβουλος κ. Θοδωρής Πατεράκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ” κ. Νίκος Καραμανωλάκης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ. Μάρω Νικητάκη, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.